Asiakaskohde

Forenomin vuokrauspäällikkö Jaakko Ihalainen kertoo Forenomin ja Paratecin välisestä kumppanuudesta.

Case Forenom Oy

Forenomin asukkaille turvaa ja rauhallisia unia

Forenomin vuokrauspäällikkö Jaakko Ihalainen kertoo Forenomin ja Paratecin välisestä kumppanuudesta.

Forenom Oy on Suomen johtava majoitusratkaisuja tarjoava yritys, jolla on yli 3 500 valmiiksi kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellia eri puolilla Pohjoismaita. Forenomin tiloissa majoittuu vuosittain noin 60 000 ihmistä.

Millaisia palveluja Forenom hankkii Paratecilta? 

– Ennen uuden majoituskohteen käyttöönottoa haluamme varmistaa, että rakennuksen turvajärjestelmät ovat kunnossa ja käyttötarkoituksen mukaisia. Jos rakennuksessa on paloilmoitin-, turvavalaistus- tai savunpoistojärjestelmiä, Paratec varmistaa niiden toiminnan, tekee vaadittavat huollot ja tarvittaessa muuttaa käyttötarkoitukseen sopiviksi. Osaan kohteista Paratec on lisännyt kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmiä.

Miten Paratec on vastannut tarpeisiinne?

– Paratec on esittänyt ja toteuttanut valmiita ratkaisuja keksimättä lisää ongelmia. He ymmärtävät hyvin, mitä me tarvitsemme. Paratec on tehnyt turvajärjestelmien hankkimisen ja ylläpidon meille helpoksi.

Miksi valitsitte toimittajaksi Paratecin?

– Olemme tehneet Paratecin kanssa yhteistyötä jo useita vuosia. Olemme saaneet heiltä tekniikkaan ja määräyksiin liittyvää asiantuntija-apua jo hankkeidemme alkuvaiheessa. Vuosien aikana he ovat toimittaneet meille useita turvajärjestelmiä. Aikataulut ja laskutus ovat olleet sitä, mistä olemme keskustelleet ennen hankkeiden alkua. Paratecin esittämät ratkaisut ovat olleet meidän kannaltamme järkeviä.

Miten arvioisit asiointia, suunnittelua, asennusta ja koko yhteistyötä?

– Paratecilla tunnetaan laajasti eri valmistajien laitteet. Olemme saaneet eri tarpeisiin sopivan lopputuloksen. He esittävät myös erilaisia suunnitelmia siitä, kuinka hanke voitaisiin toteuttaa. Myös Paratecin päivystys virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisin on ollut meidän kannaltamme hyvä asia.

Suosittelisitko Paratecia muille?

– Kyllä voin suositella. Parateciin voi luottaa, ja he miettivät aina ratkaisut asiakkaan kannalta  

Tutustu muihin asiakastarinoihin

Kallion pelastusaseman paloilmoittimen uusiminen

Sähkö-S Oy:n projektipäällikkö ja osakas Pekka Seppänen kertoo Kallion pelastusaseman paloilmoitinkeskuksen uusimisurakasta. Sähkö-S on vantaalainen täyden palvelun sähköliike, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähköistyspalveluja.

Lue lisää

Pyydä tarjous