Hoitajakutsujärjestelmä

Hoitajakutsujärjestelmä luo turvallisuuden tunnetta

Etsitkö kiinteistöösi luotettavaa hoitajakutsujärjestelmää? Meiltä saat hoitajakutsujärjestelmän räätälöitynä kokonaistoimituksena suunnittelusta asennukseen. Meille on tärkeintä, että järjestelmä vastaa asiakkaan tarpeita.

Turvaa yllättäviin tilanteisiin 

Hoitajakutsujärjestelmällä voidaan parantaa esimerkiksi sairaaloiden potilaiden, hoivakotien ja palvelutalojen asukkaiden turvallisuutta. Toimintavarma järjestelmä pitää avun aina lähellä. Voit itse määritellä, mitä ominaisuuksia järjestelmään haluat asennettavan. Hoitajakutsujärjestelmä voi sisältää esimerkiksi turvarannekkeet ja -painikkeet. Kutsu voi välittyä hoitajalle, puhelimeen, käytävänäytölle, tietokoneelle, vartiointiliikkeeseen – mihin tahansa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jouni Paukkeri

kamera-, murto- ja kulunvalvontajärjestelmät, hoitajakutsu

puh. 0207 790 916

Pyydä tarjous

Luotettava turvajärjestelmä

Kun tilaat järjestelmän turvatekniikan asiantuntijalta, vältät riskit ja varmistut, että järjestelmä toimii kaikissa tilanteissa oikein.

Asiakkaan tarpeisiin soveltuva ratkaisu

Meiltä saat kohteeseesi kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn turvatekniikkaratkaisun. Jos mietit vielä sopivaa vaihtoehtoa, kysy meiltä neuvoa!

Kokonaisvaltainen palvelu

Saat kaikki palvelut yhdeltä luotettavalta toimijalta. Asennamme, huollamme ja ylläpidämme turvajärjestelmiä vuosien vankalla kokemuksella.

24 h huolto

Huoltopalvelumme päivystää kellon ympäri, viikon jokaisena päivän. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Useimmiten ongelma saadaan ratkaistua puhelimitse, eikä sinun tarvitse murehtia käynnistä koituvista kustannuksista. Tarvittaessa tulemme paikalle, selvitämme ongelmasi ja etsimme siihen oikean ratkaisun.

Tarvitsetko rahoituksen?

Suunnitteletko turvajärjestelmäsi uusimista? Kysy edullista rahoitusratkaisuamme, johon voit halutessasi sisällyttää myös järjestelmän ylläpidon ja huollon. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Pyydä tarjous