Kameravalvontajärjestelmä

Kameravalvontajärjestelmä suojaa sekä kiinteistöä että ihmisiä

Kameravalvontajärjestelmä soveltuu kaikenlaisiin kohteisiin, joiden turvallisuudesta haluat varmistua. Kameravalvonnalla suojaat tehokkaasti kiinteistöä ja sen ympäristöä murtovarkailta ja ilkivallalta, ja vahvistat samalla ihmisten turvallisuuden tunnetta.

Kokonaistoimitus suunnittelusta asennukseen

Meiltä saat kokonaistoimituksena kaiken, mitä kameravalvontaan tarvitset. Suunnittelemme järjestelmän, asennamme laitteet ja opastamme niiden käytössä. Suunnittelemme halutessasi valvomon, jossa voit katsoa kuvaa reaaliaikaisesti. Voit tilata meiltä myös järjestelmän ylläpidon ja huollon. Kysy lisää kuukausihintaisesta ylläpitopalvelustamme!

Katso livekuvaa etänä 

Haluaisitko valvoa etänä? Nykyaikaisissa järjestelmissä on monipuolisia verkko-ominaisuuksia, joiden avulla voit varmistua kiinteistön turvallisuudesta myös muualla ollessasi. Kameravalvontajärjestelmään voidaan luoda etäyhteys, jonka välityksellä voit ohjata kameraa, katsoa livekuvaa ja selata vanhaa kuvamateriaalia verkossa. 

Kaipaako kameravalvontajärjestelmäsi huoltoa? Korjaamme ja huollamme myös olemassa olevat järjestelmät.

Esimerkki

Mitä kameravalvontajärjestelmä maksaa? 

Majoitusrakennuksen kameravalvonta 


Asensimme majoitusrakennuksen sisätiloihin yhteensä 9 kameraa ja ulkotiloihin 7. Teimme myös järjestelmän kaapelointi- ja asennustyöt. 


Rahoitus järjestyi 60 kuukauden ylläpitosopimuksella, joka sisälsi järjestelmän vuosihuollot 320 €/kk. 


Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jouni Paukkeri

kamera-, murto- ja kulunvalvontajärjestelmät, hoitajakutsu

puh. 0207 790 916

Pyydä tarjous

Luotettava turvajärjestelmä

Kun tilaat järjestelmän turvatekniikan asiantuntijalta, vältät riskit ja varmistut, että järjestelmä toimii kaikissa tilanteissa oikein.

Asiakkaan tarpeisiin soveltuva ratkaisu

Meiltä saat kohteeseesi kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn turvatekniikkaratkaisun. Jos mietit vielä sopivaa vaihtoehtoa, kysy meiltä neuvoa!

Kokonaisvaltainen palvelu

Saat kaikki palvelut yhdeltä luotettavalta toimijalta. Asennamme, huollamme ja ylläpidämme turvajärjestelmiä vuosien vankalla kokemuksella.

24 h huolto

Huoltopalvelumme päivystää kellon ympäri, viikon jokaisena päivän. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Useimmiten ongelma saadaan ratkaistua puhelimitse, eikä sinun tarvitse murehtia käynnistä koituvista kustannuksista. Tarvittaessa tulemme paikalle, selvitämme ongelmasi ja etsimme siihen oikean ratkaisun.

Tarvitsetko rahoituksen?

Suunnitteletko turvajärjestelmäsi uusimista? Kysy edullista rahoitusratkaisuamme, johon voit halutessasi sisällyttää myös järjestelmän ylläpidon ja huollon. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Pyydä tarjous