Paloilmoittimen hoitajakurssi

Koulutus on tarkoitettu kaikille paloilmoittimien hoitajille.

Hätäkeskukseen liitetyllä paloilmoittimella tulee olla paloilmoitinlaitteistolle nimetty vastuuhenkilö eli paloilmoittimen hoitaja. Nimetyn paloilmoittimen hoitajan tulee olla asianmukaisesti koulutettu tehtävään. Paloilmoittimen hoitaja toimii myös paloilmoittimen yhteyshenkilönä.

Paloilmoittimen hoitajakurssi

Koulutusta tarvitsevat esimerkiksi kiinteistönhoitajat, laitosmiehet ja teollisuuden kunnossapito, vartijat ja vahtimestarit sekä turvallisuusvastaavat ja -valvojat.

Koulutettu paloilmoittimen hoitaja tuntee yleisesti paloilmoittimen tekniikkaa ja osaa käyttää paloilmoitinkeskuksia. Hän tietää myös paloilmoittimen hoitajan vastuut ja ymmärtää kuinka vältetään erheellisiä paloilmoituksia. Koulutettu paloilmoittimen hoitaja tietää kuinka toimitaan paloilmoittimen huolto-, vika-, ennakko- tai paloilmoituksen sattuessa.

Kurssin toteutus ja sisältö

Koulutus koostuu luokkahuoneopetuksesta sekä käytännön harjoittelusta erilaisilla, yleisimmin käytössä olevilla paloilmoitinlaitteilla. Kurssilla harjoitellaan muun muassa silmukoiden irtiottoa ja kytkemistä, vikatilanteiden selvittämistä sekä kuukausikokeilun suorittamista.

  • Paloilmoittimen hoitajan tehtävät
  • Paloilmoittimen tekniikkaa ja termit
  • Erheellisten paloilmoituksien ehkäisy
  • Huolto-, vika-, ennakko- ja paloilmoitus tilanteet

Ilmottaudu Paloilmoittimen hoitajakurssille

Koulutuksen kesto: Seitsemän (7) tuntia

Hinta: 249 € + alv. Hintaan sisältyy koulutus, kortti ja päivän tarjoilut.

Pätevyyden voimassaolo: Paloilmoittimen hoitajakurssi on voimassa toistaiseksi. Koulutuksesta saa mukaan kortin, jolla voi todistaa suorituksen.

Paloilmoittimen hoitajakurssit järjestetään yhteistyössä Alertum Oy:n kanssa.

Luotettava turvajärjestelmä

Kun tilaat järjestelmän turvatekniikan asiantuntijalta, vältät riskit ja varmistut, että järjestelmä toimii kaikissa tilanteissa oikein.

Asiakkaan tarpeisiin soveltuva ratkaisu

Meiltä saat kohteeseesi kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn turvatekniikkaratkaisun. Jos mietit vielä sopivaa vaihtoehtoa, kysy meiltä neuvoa!

Kokonaisvaltainen palvelu

Saat kaikki palvelut yhdeltä luotettavalta toimijalta. Asennamme, huollamme ja ylläpidämme turvajärjestelmiä vuosien vankalla kokemuksella.

24 h huolto

Huoltopalvelumme päivystää kellon ympäri, viikon jokaisena päivän. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Useimmiten ongelma saadaan ratkaistua puhelimitse, eikä sinun tarvitse murehtia käynnistä koituvista kustannuksista. Tarvittaessa tulemme paikalle, selvitämme ongelmasi ja etsimme siihen oikean ratkaisun.

Pyydä tarjous