Kulunvalvontajärjestelmä

Kulunvalvontajärjestelmä suojaa kiinteistöä ja helpottaa kulkemista

Kulunvalvontajärjestelmä parantaa kiinteistön turvallisuutta ja helpottaa henkilöstön kulkemista. Paratecin nykyaikaiset kulunvalvontaratkaisut tekevät avaimet tarpeettomiksi. Ovet aukeavat vaivattomasti sähköisellä kulkutunnisteella, koodilla tai niiden yhdistelmällä. Kulunvalvonta rajoittaa myös tehokkaasti ulkopuolisten pääsyä kiinteistön alueelle.

Yksi järjestelmä

Tarkat seurantatiedot aina saatavilla 

Luotettava kulunvalvonta on käyttäjäystävällinen tapa valvoa kiinteistöön kulkevia henkilöitä. Kulunvalvonta soveltuu sisä- ja ulkotiloihin, niin uusiin kuin saneerattaviin kohteisiin. Yhteen järjestelmään voidaan liittää kaikki ovet ja portit, joita halutaan seurata. 

Järjestelmästä voi tarkistaa, kenellä on pääsy mihinkin tiloihin, kuka on kulkenut minne, minä päivänä ja mihin aikaan. Kulunvalvontaan on mahdollisuus liittää myös työajanseuranta tai muita järjestelmiä. Kysy meiltä neuvoa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jouni Paukkeri

kamera-, murto- ja kulunvalvontajärjestelmät, hoitajakutsu

puh. 0207 790 916

Pyydä tarjous

Luotettava turvajärjestelmä

Kun tilaat järjestelmän turvatekniikan asiantuntijalta, vältät riskit ja varmistut, että järjestelmä toimii kaikissa tilanteissa oikein.

Asiakkaan tarpeisiin soveltuva ratkaisu

Meiltä saat kohteeseesi kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn turvatekniikkaratkaisun. Jos mietit vielä sopivaa vaihtoehtoa, kysy meiltä neuvoa!

Kokonaisvaltainen palvelu

Saat kaikki palvelut yhdeltä luotettavalta toimijalta. Asennamme, huollamme ja ylläpidämme turvajärjestelmiä vuosien vankalla kokemuksella.

24 h huolto

Huoltopalvelumme päivystää kellon ympäri, viikon jokaisena päivän. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Useimmiten ongelma saadaan ratkaistua puhelimitse, eikä sinun tarvitse murehtia käynnistä koituvista kustannuksista. Tarvittaessa tulemme paikalle, selvitämme ongelmasi ja etsimme siihen oikean ratkaisun.

Tarvitsetko rahoituksen?

Suunnitteletko turvajärjestelmäsi uusimista? Kysy edullista rahoitusratkaisuamme, johon voit halutessasi sisällyttää myös järjestelmän ylläpidon ja huollon. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Pyydä tarjous