Paloilmoitinjärjestelmä

Paloilmoitinjärjestelmä kokonaispalveluna suunnittelusta asennukseen

Luotettava ja moitteettomasti toimiva paloilmoitinjärjestelmä säästää sekä hermoja että kustannuksia. Kun hankit järjestelmän kokonaispalveluna asiantuntijalta, kiinteistön käyttäjät välttyvät tarpeettomilta kustannuksilta ja vääriltä hälytyksiltä. Puutteellisesti toimiva järjestelmä on ennen kaikkea turvallisuusriski.

Kerralla kuntoon

Paloilmoitinjärjestelmä havaitsee alkavan tulipalon ja ilmoittaa siitä automaattisesti hätäkeskukseen. Järjestelmän suositeltu käyttöikä on 15–20 vuotta, jonka jälkeen se on syytä uusia. Kun valitset lakisääteisen järjestelmän ja valtuutetun paloilmoitinliikkeen, vältät väärin toimivan järjestelmän ongelmat.


Asiakkaan tarpeisiin soveltuva paloilmoitinratkaisu

Asiakaslähtöinen ajattelu on toimintamme perusta. Tunnemme alan säännökset ja määräykset, ja osaamme suunnitella käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan kokonaisuuden. Emme ole sidoksissa tiettyyn järjestelmään, vaan etsimme asiakkaan tarpeiden mukaisen ratkaisun.

Koko järjestelmä kerralla kuntoon

Kun hankit kaikki palvelut Paratecilta, saat laadukkaat tuotteet, alan vankan asiantuntemuksen ja oikein toimivan järjestelmän. Asennamme järjestelmän toimintakuntoon, ja solmimme halutessasi kanssasi edullisen vuosihuoltosopimuksen. Voit myös kilpailuttaa vapaasti järjestelmän huollon ja ylläpidon.

Pyydä tarjous

Tarvitsetko paloilmoitinjärjestelmän? Ota meihin yhteyttä!

Kerro meille, mitä tarvitset. Tulemme käymään tai teemme kustannusarvion puhelimitse.

Tarjous, ole hyvä! 

Kartoitamme kohteesi, ja saat tarjouksen viimeistään viikon sisällä yhteydenotostasi. Selkeissä tapauksissa annamme kustannusarvion saman tien.

Perusteelliset suunnitelmat 

Laadimme suunnitelmat, toteutuspöytäkirjat, paikantamiskaaviot ja kunnossapito-ohjelmat.

Kattava kokonaispalvelu 

Kokonaispalveluumme sisältyvät suunnitelmat, laitteet, asennus, käyttöönotto, testaus ja käytön opastus. Huolehdimme halutessasi kaikesta.

Aina toimintakunnossa 

Kunnossapitopalvelumme varmistaa, että laitteet toimivat kaikissa tilanteissa oikein. Kunnossapito-ohjemassa määrittelemme yhdessä, kuka vastaa mistäkin ja millä aikavälillä.

Vaivaton vuosihuoltosopimus 

Kun solmit kanssamme vuosihuoltosopimuksen, varmistat, että järjestelmäsi toimii aina moitteettomasti. Lakisääteinen vuosittainen huolto on aina ajan tasalla. Sopimukset alkaen 200 €/vuosi.

Esimerkki

Mitä paloilmoitinjärjestelmä maksaa?

Palvelutalon paloilmoitinjärjestelmän saneeraus

Saneerasimme palvelutalon paloilmoitinjärjestelmän. Palvelutalossa oli 15 palveluasuntoa ja yleisiä tiloja. Vaihdoimme kaapelointiin uudet nykyaikaiset laitteet. Laajensimme järjestelmää niin, että se täytti ajanmukaiset määräykset. Asensimme 200 ilmaisinta ja muuta kenttälaitetta.

Asiakkaalle myönnettiin rahoitus 60 kuukauden ylläpitosopimuksella, joka sisälsi järjestelmän vuosihuollot 600 €/kk.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous

Luotettava turvajärjestelmä

Kun tilaat järjestelmän turvatekniikan asiantuntijalta, vältät riskit ja varmistut, että järjestelmä toimii kaikissa tilanteissa oikein.

Asiakkaan tarpeisiin soveltuva ratkaisu

Meiltä saat kohteeseesi kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn turvatekniikkaratkaisun. Jos mietit vielä sopivaa vaihtoehtoa, kysy meiltä neuvoa!

Kokonaisvaltainen palvelu

Saat kaikki palvelut yhdeltä luotettavalta toimijalta. Asennamme, huollamme ja ylläpidämme turvajärjestelmiä vuosien vankalla kokemuksella.

24 h huolto

Huoltopalvelumme päivystää kellon ympäri, viikon jokaisena päivän. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Useimmiten ongelma saadaan ratkaistua puhelimitse, eikä sinun tarvitse murehtia käynnistä koituvista kustannuksista. Tarvittaessa tulemme paikalle, selvitämme ongelmasi ja etsimme siihen oikean ratkaisun.

Tarvitsetko rahoituksen?

Suunnitteletko turvajärjestelmäsi uusimista? Kysy edullista rahoitusratkaisuamme, johon voit halutessasi sisällyttää myös järjestelmän ylläpidon ja huollon. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Pyydä tarjous