Palovaroitinjärjestelmä

Palovaroitinjärjestelmä havaitsee vaaran ajoissa

Toimiiko kiinteistösi palovaroitinjärjestelmä oikein? Valppaasti toimiva palovaroitinjärjestelmä on edullinen henkivakuutus – ja myös lakisääteinen.

Paloturvallisuudessa ei kannata ottaa riskejä. Suosittelemme valitsemaan keskitetyn palovaroitinjärjestelmän, ja sen toimittajaksi ja asentajaksi alan kokeneen ammattilaisen. Vältät riskit ja varmistat, että järjestelmä havaitsee heti alkavan palon ja varoittaa siitä kuuluvalla hälytyksellä.

Luotettavat palovaroitinjärjestelmät taloyhtiöiden tiloihin

Isännöitsijä! Hyödynnä paloturvatekniikan asiantuntijan osaaminen. Taloyhtiön palovaroitinjärjestelmän on oltava aina hereillä. Suunnittelemme ja asennamme palovaroitinjärjestelmiä tyypillisesti taloyhtiöiden tiloihin, kuten ullakoille, kellareihin ja portaikkoihin. Usein järjestelmä asennetaan linjasaneerauksen yhteydessä. Palvelemme myös pienempiä kiinteistöjä, kuten palvelutaloja, hoivakoteja ja majoitustiloja.

Varoittimet vai ilmoittimet?

Tarvitsetko kohteeseesi palovaroitin- vai paloilmoitinjärjestelmän? Huomioi, että palovaroitinjärjestelmä ilmoittaa palosta vain kiinteistön sisällä, jolloin palosta ei välity tietoa hätäkeskukseen. Tutustu myös paloilmoitinjärjestelmiin!

 

Palovaroitinjärjestelmän vuosihuolto 

Kun solmit kanssamme vuosihuoltosopimuksen, varmistat, että kiinteistösi palovaroitinjärjestelmä on aina lakisääteisessä toimintakunnossa. Sopimus alkaen 200 €/vuosi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää!

Pyydä tarjous

Luotettava turvajärjestelmä

Kun tilaat järjestelmän turvatekniikan asiantuntijalta, vältät riskit ja varmistut, että järjestelmä toimii kaikissa tilanteissa oikein.

Asiakkaan tarpeisiin soveltuva ratkaisu

Meiltä saat kohteeseesi kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn turvatekniikkaratkaisun. Jos mietit vielä sopivaa vaihtoehtoa, kysy meiltä neuvoa!

Kokonaisvaltainen palvelu

Saat kaikki palvelut yhdeltä luotettavalta toimijalta. Asennamme, huollamme ja ylläpidämme turvajärjestelmiä vuosien vankalla kokemuksella.

24 h huolto

Huoltopalvelumme päivystää kellon ympäri, viikon jokaisena päivän. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Useimmiten ongelma saadaan ratkaistua puhelimitse, eikä sinun tarvitse murehtia käynnistä koituvista kustannuksista. Tarvittaessa tulemme paikalle, selvitämme ongelmasi ja etsimme siihen oikean ratkaisun.

Tarvitsetko rahoituksen?

Suunnitteletko turvajärjestelmäsi uusimista? Kysy edullista rahoitusratkaisuamme, johon voit halutessasi sisällyttää myös järjestelmän ylläpidon ja huollon. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Pyydä tarjous