Rikosilmoitinjärjestelmä

Rikosilmoitinjärjestelmä on kiinteistön väsymätön vartija

Haluaisitko varmistua kokonaisvaltaisesti kiinteistösi turvallisuudesta? Meiltä saat luotettavan rikosilmoitinjärjestelmän suunnittelusta asennukseen. Suunnittelemme järjestelmän kiinteistösi yksilöllisten tarpeiden mukaan. Olemme Finanssialan Keskusliiton hyväksymä rikosilmoitinliike.

Palvelun nosto 3

Rikosilmoitinjärjestelmä soveltuu kaikkiin tiloihin, joiden valvontaa ja turvallisuutta haluat vahvistaa. Se on erinomainen ratkaisu esimerkiksi liiketiloihin, toimistoihin, päiväkoteihin ja varastotiloihin. Rikosilmoitinjärjestelmä välittää ja tallentaa tilojesi turvallisuudesta kattavaa tietoa, josta on hyötyä jälkikäteen tilanteiden selvittämisessä. 

Räätälöity järjestelmä havaitsee kaiken

Muun muassa liikeilmaisimista ja sensoreista muodostuva rikosilmoitinjärjestelmä valvoo väsymättä tilojesi turvallisuutta. Järjestelmä valvoo ovia, aukkoja, ikkunoita ja yksittäisiä kohteita kuten kassakaappia. Halutessasi järjestelmään voidaan yhdistää myös kameravalvonta ja palovaroitinjärjestelmä. Jos se havaitsee jotakin poikkeavaa, lähettää se hälytyksen vartiointiliikkeeseen ja esimerkiksi viestin kiinteistön omistajan puhelimeen. 

Palvelun nosto 4

Rikosilmoitinjärjestelmän määräaikaishuolto 

Tilaa meiltä vaivaton huoltopalvelu! Rikosilmoitinjärjestelmän määräaikaishuollossa testaamme ilmaisimet ja irtikytkentöjen toiminnan. Varmistamme, ettei järjestelmään ole luotu ylimääräisiä tunnuksia ja että yhteydet vartiointiliikkeeseen toimivat moitteettomasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous

Luotettava turvajärjestelmä

Kun tilaat järjestelmän turvatekniikan asiantuntijalta, vältät riskit ja varmistut, että järjestelmä toimii kaikissa tilanteissa oikein.

Asiakkaan tarpeisiin soveltuva ratkaisu

Meiltä saat kohteeseesi kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn turvatekniikkaratkaisun. Jos mietit vielä sopivaa vaihtoehtoa, kysy meiltä neuvoa!

Kokonaisvaltainen palvelu

Saat kaikki palvelut yhdeltä luotettavalta toimijalta. Asennamme, huollamme ja ylläpidämme turvajärjestelmiä vuosien vankalla kokemuksella.

24 h huolto

Huoltopalvelumme päivystää kellon ympäri, viikon jokaisena päivän. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Useimmiten ongelma saadaan ratkaistua puhelimitse, eikä sinun tarvitse murehtia käynnistä koituvista kustannuksista. Tarvittaessa tulemme paikalle, selvitämme ongelmasi ja etsimme siihen oikean ratkaisun.

Tarvitsetko rahoituksen?

Suunnitteletko turvajärjestelmäsi uusimista? Kysy edullista rahoitusratkaisuamme, johon voit halutessasi sisällyttää myös järjestelmän ylläpidon ja huollon. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Pyydä tarjous