Savunpoistojärjestelmä

Savunpoistojärjestelmä tehostaa paloturvallisuutta

Onko kiinteistösi savunpoistojärjestelmä toimintakunnossa? Jos lämpötilan perusteella aukeavat luukut eivät toimi, voi sisätiloihin kertyvä savu tehdä pienestäkin tulipalosta hengenvaarallisen. Jätä savunpoistojärjestelmän huolto ja saneeraus ammattilaiselle, ja varmista tulipalon sattuessa kiinteistösi turvallisuus.

Hyvässä vedossa? 

Varmistamme, että savunpoistojärjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Saat meiltä kaikki sen ylläpitoon liittyvät palvelut. Teemme savunpoistojärjestelmien korjaukset, saneeraukset ja vuosihuollot. Pidämme huolta, että kaikki luukut tarkastetaan ja niiden toiminta testataan vähintään viiden vuoden välein. Vaihdamme rikkinäiset luukut, paikkaamme vialliset ja rikkoutuneet kuvut sekä uusimme savunpoistojärjestelmien ohjauskeskukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous

Luotettava turvajärjestelmä

Kun tilaat järjestelmän turvatekniikan asiantuntijalta, vältät riskit ja varmistut, että järjestelmä toimii kaikissa tilanteissa oikein.

Asiakkaan tarpeisiin soveltuva ratkaisu

Meiltä saat kohteeseesi kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn turvatekniikkaratkaisun. Jos mietit vielä sopivaa vaihtoehtoa, kysy meiltä neuvoa!

Kokonaisvaltainen palvelu

Saat kaikki palvelut yhdeltä luotettavalta toimijalta. Asennamme, huollamme ja ylläpidämme turvajärjestelmiä vuosien vankalla kokemuksella.

24 h huolto

Huoltopalvelumme päivystää kellon ympäri, viikon jokaisena päivän. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Useimmiten ongelma saadaan ratkaistua puhelimitse, eikä sinun tarvitse murehtia käynnistä koituvista kustannuksista. Tarvittaessa tulemme paikalle, selvitämme ongelmasi ja etsimme siihen oikean ratkaisun.

Tarvitsetko rahoituksen?

Suunnitteletko turvajärjestelmäsi uusimista? Kysy edullista rahoitusratkaisuamme, johon voit halutessasi sisällyttää myös järjestelmän ylläpidon ja huollon. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Pyydä tarjous