Turvavalojärjestelmä

Turvavalaistusjärjestelmä on tärkeä osa kiinteistön turvallisuutta

Oikein toimiva, nykyaikaisten vaatimusten mukainen turvavalaistusjärjestelmä saattaa pelastaa ihmishenkiä. Asennamme Neptoluxin tarkat turvavalaistusjärjestelmät erilaisiin uudiskohteisiin. Teemme myös olemassa olevien järjestelmien huollot, korjaukset ja saneeraukset.

Luotettava turvavalaistus

Kun tilaat turvavalaistusjärjestelmän suoraan asiantuntijalta, varmistut sen laadusta ja luotettavuudesta. Suunnittelemme kohteeseesi soveltuvan turvavalaistuksen, ja laadimme sen paikannuskaaviot ja grafiikat. Asennamme laitteiston ja keskukset, ja ohjelmoimme järjestelmän toimintakuntoon. Opastamme tietysti myös järjestelmän käytössä. Saat kaiken mitä tarvitset yhdeltä toimijalta.

Turvavalaistusjärjestelmän vuosihuolto 

Tilaa meiltä myös turvavalaistusjärjestelmäsi vuosihuolto! Niin varmistat, että valaisimet, ohjelmoinnit, opasteet ja poistumisreittien merkinnät ovat aina moitteettomassa kunnossa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous

Luotettava turvajärjestelmä

Kun tilaat järjestelmän turvatekniikan asiantuntijalta, vältät riskit ja varmistut, että järjestelmä toimii kaikissa tilanteissa oikein.

Asiakkaan tarpeisiin soveltuva ratkaisu

Meiltä saat kohteeseesi kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn turvatekniikkaratkaisun. Jos mietit vielä sopivaa vaihtoehtoa, kysy meiltä neuvoa!

Kokonaisvaltainen palvelu

Saat kaikki palvelut yhdeltä luotettavalta toimijalta. Asennamme, huollamme ja ylläpidämme turvajärjestelmiä vuosien vankalla kokemuksella.

24 h huolto

Huoltopalvelumme päivystää kellon ympäri, viikon jokaisena päivän. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Useimmiten ongelma saadaan ratkaistua puhelimitse, eikä sinun tarvitse murehtia käynnistä koituvista kustannuksista. Tarvittaessa tulemme paikalle, selvitämme ongelmasi ja etsimme siihen oikean ratkaisun.

Tarvitsetko rahoituksen?

Suunnitteletko turvajärjestelmäsi uusimista? Kysy edullista rahoitusratkaisuamme, johon voit halutessasi sisällyttää myös järjestelmän ylläpidon ja huollon. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Pyydä tarjous