Paratec Oy

Täyden palvelun paloilmoitinliike

Valtuutettu paloilmoitinliike

Paratec Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin hyväksymä ja rekisteröimä paloilmoitinliike. Toimimme Espoosta käsin joustavasti koko Uudenmaan alueella. Vuonna 2005 perustettu yritys työllistää reilu 20 henkilöä.

Rakennusalan ammattilaisten kumppani

Suurin yksittäinen asiakasryhmämme on sähköurakointiliikkeet. Useat sähköurakointiliikkeet ovatkin ulkoistaneet meille kohteidensa paloilmoitinliiketyöt. Palvelemme myös kiinteistönomistajia, isännöitsijöitä ja rakennusliikkeitä. Alan asiantuntemuksen ja laajan tuotevalikoimamme ansiosta osaamme valita asiakkaallemme parhaiten soveltuvat turvatekniikan ratkaisut.

Alan tuoreinta osaamista 

Ylläpidämme jatkuvalla tuote- ja laitekoulutuksella henkilöstömme ammattitaitoa. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat aina uusimpien standardien mukaista palvelua. Rehti ja asiakaslähtöinen toiminta on meille ensiarvoisen tärkeää, kaikessa mitä teemme. Olemme luotettava toimija sekä asiakkaillemme että kumppaneillemme.

Johtavien paloilmoitinvalmistajien partneri  

Olemme Pohjoismaiden johtavien paloilmoitinlaitevalmistajien tuotteiden jälleenmyyjäliike ja lisenssipartneri. Tuotemerkkejämme ovat muiden muassa Hedengren, Honeywell, Pelco ja Siemens.

Meille töihin?

Olisitko juuri oikea henkilö porukkaamme? Lähetä avoin työhakemus!

Valtuutettu paloilmoitinliike

Johtavien paloilmoitinvalmistajien partneri

Sähköurakoitsijoiden alihankkija

Kiinteistöjen isännöitsijöille asiantuntija

Tutustu asiakastarinoihin

Kallion pelastusaseman paloilmoittimen uusiminen

Sähkö-S Oy:n projektipäällikkö ja osakas Pekka Seppänen kertoo Kallion pelastusaseman paloilmoitinkeskuksen uusimisurakasta. Sähkö-S on vantaalainen täyden palvelun sähköliike, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähköistyspalveluja.

Lue lisää

Case Forenom Oy

Forenomin vuokrauspäällikkö Jaakko Ihalainen kertoo Forenomin ja Paratecin välisestä kumppanuudesta.

Lue lisää

Pyydä tarjous