Paretec Oy

Täyden palvelun paloilmoitinliike

Paratec Oy on nykyään Paretec Oy

Paretec Oy on turvallisuusjärjestelmien-, rakennusautomaatio-, sähkö- ja teleurakointiin, suunnitteluun ja huoltopalveluihin erikoistunut yritys. Paretec Oy muodostettiin ratkaisemaan kiinteistöjen operointiin liittyviä haasteita, suunnittelusta toteutukseen ja jatkuvaan ylläpitoon. Tavoitteenamme on terveelliset, turvalliset ja tuottavat kiinteistöt.

Valtuutettu paloilmoitinliike ja turvallisuusalan elinkeinolupa

Paratec Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin hyväksymä ja rekisteröimä paloilmoitinliike ja Paratec Oy:llä on poliisihallituksen myöntämä yksityisen turvallisuusalan elinkeinolupa. Paratec Oy:llä on käytössä ISO9001-laatujärjestelmä. Yrityksellä on toimipisteet Espoossa ja Oulussa, joista toimimme joustavasti koko Uudenmaan ja Pohjois-Suomen alueella. Vuonna 2005 perustettu yritys työllistää noin 30 henkilöä.

Rakennusalan ammattilaisten kumppani

Palvelemme kiinteistönomistajia, isännöitsijöitä, rakennusliikkeitä ja sähköurakoitsijoita. Rakennamme uutta, teemme muutokset ja ylläpidämme jo käytössä olevaa turvallisuustekniikkaa. Useat sähköurakointiliikkeet ovat ulkoistaneet meille kohteidensa turvallisuustekniikkatyöt. Alan asiantuntemuksen ja laajan tuotevalikoimamme ansiosta osaamme valita asiakkaallemme parhaiten soveltuvat turvatekniikan ratkaisut.

Alan tuoreinta osaamista 

Ylläpidämme jatkuvalla tuote- ja laitekoulutuksella henkilöstömme ammattitaitoa. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat aina uusimpien standardien mukaista palvelua. Rehti ja asiakaslähtöinen toiminta on meille ensiarvoisen tärkeää, kaikessa mitä teemme. Olemme luotettava toimija sekä asiakkaillemme että kumppaneillemme.

Johtavien turvallisuustekniikka ja paloilmoitinvalmistajien partneri 

Olemme Pohjoismaiden johtavien turvallisuustekniikka- ja paloilmoitinlaitevalmistajien tuotteiden jälleenmyyjäliike ja lisenssipartneri. Tuotemerkkejämme ovat muiden muassa Hedengren, Honeywell, Pelco, Securiton, Inim, Eltek, Panasonic, Mirasys, Ksenos, DSC, Jablotron, Paso, jne.

Paratec Oy:n laatupolitiikka 

Laadun takaaminen on sitoumus asiakkaan ja yrityksen välillä, jossa Paratec haluaa pitäytyä.

 -     Yrityksessämme kokonaisvaltainen laatupolitiikka on yksi tärkeimmistä näkökulmista tuotteiden ja palveluiden tarjoajana.

-     Tuotteidemme laadukkuutta mitataan jatkuvasti asiakastyytyväisyyden perusteella.

-     Laadukkuus perustuu eettisyyteen, arvoihin ja säädösten noudattamiseen, jotka takaavat, että laatupolitiikka toteutuu koko investointi- ja toimitusketjun pituudelta.

-     Yksi yrityksemme laatupolitiikan kantavia periaatteita on että asiakkaan tyytyväisyys alkaa tuotteen tai palvelun toimittamisesta perille ajallaan.

-     Keskeinen elementti on myös tuotteiden ja palveluiden kilpailukyvyn takaaminen hinta-laatusuhteeltaan.

-     Tuotekehityksen parissa tapahtuva ideointi on jatkuvaa ja perusteellista.

-     Laatupolitiikan täyttämiseen on sitoutettu yrityksen johdon lisäksi myös yrityksen koko muu henkilöstö ja työntekijät.

 Paratec Oy:n ympäristöpolitiikka

Ympäristönäkökulmat ovat meille tärkeitä. Toiminnoissamme otamme huomioon tunnistetut ympäristö vaikutukset ja hallitsemme niitä sitoutumalla:

-        Noudattamaan ympäristölakeja ja -säännöksiä, mukaan lukien ISO14001

-        Vähentämään liikkumiseen käytettävän polttoaineen määrää

-        Pienentämään toimitilojemme energiankulutusta

-        Vähentämään kaatopaikka jätteen määrää

-        Parantamaan kierrätystä

-        Huomioimaan hankinnoissa ja alihankinnassa ympäristönäkökulmat

-        Ohjaamaan resursseja niin, että pystymme noudattamaan ympäristöpolitiikkaamme

-        Tarjoa työntekijöillemme tietoa ja mahdollisuuksia toimia ympäristötehokkaalla tavalla

Meille töihin?

Olisitko juuri oikea henkilö porukkaamme? Lähetä avoin työhakemus!

Valtuutettu paloilmoitinliike

Johtavien paloilmoitinvalmistajien partneri

Sähköurakoitsijoiden alihankkija

Kiinteistöjen isännöitsijöille asiantuntija

Tutustu asiakastarinoihin

Kallion pelastusaseman paloilmoittimen uusiminen

Sähkö-S Oy:n projektipäällikkö ja osakas Pekka Seppänen kertoo Kallion pelastusaseman paloilmoitinkeskuksen uusimisurakasta. Sähkö-S on vantaalainen täyden palvelun sähköliike, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähköistyspalveluja.

Lue lisää

Case Forenom Oy

Forenomin vuokrauspäällikkö Jaakko Ihalainen kertoo Forenomin ja Paratecin välisestä kumppanuudesta.

Lue lisää

Pyydä tarjous